Ouderpagina

Inschrijven via de website van Kinderdagverblijf het Kabouterdorp, uw eigen gegevens inzien in de kinderopvang. Voor u en ons gemak!

 

Inlogscherm

Via onze website kunt u een plaatsingsverzoek indienen voor uw kind(eren). U klikt op inschrijven kind en u loopt de aanvraag door. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u graag naar de knop inschrijven aan de linkerkant van de pagina.

Bij plaatsing ontvangt u uw eigen unieke gebruikersnaam en wachtwoord waarmee u kunt inloggen.
Om in het inlogscherm te komen klikt u op de snelkoppeling hieronder:

Inloggen ouderpagina

Download de pdf met de Gebruiksaanwijzing Digitaal Schrift.

Er wordt per jaar één oudergesprek gehouden in verband met de ontwikkeling van uw kind.
Ieder kind heeft zijn eigen ‘mentor’ vaste leidster.
Mocht er vanuit de ouders of vanuit de leidsters behoefte zijn zal er eerder of vaker een oudergesprek gehouden worden.

Dit doen wij middels onze observatiemethode Doen, Praten en Bewegen van de CED-groep.
Deze observaties bespreken we met u tijdens het oudergesprek.

Tegen de tijd dat uw kind naar school gaat, zal er een eindgesprek plaatsvinden. Hierin vragen wij u of de opvang naar wens is geweest en een aantal andere vragen die in relatie staan tot de opvang van uw kindje en de algehele organisatie. Dit om het in de toekomst nog beter te kunnen doen.
Mocht u tussendoor vragen hebben of een gesprek met één van de medewerkers willen, is dat uiteraard mogelijk.

 

Het Kabouterdorp 05

 

Klachtenreglement:
Mocht u onverhoopt toch klachten hebben en deze niet met de medewerkers of leidsters van de groep van Kinderdagverblijf het Kabouterdorp kunnen of willen bespreken, neemt u dan z.s.m. contact op met het managementteam van Kinderdagverblijf/ kinderopvang Het Kabouterdorp.
Ook kunt u middels een brief uw klacht kenbaar maken.

Kinderdagverblijf Het Kabouterdorp zal er te allen tijde voor zorgen dat de communicatie met de ouder blijft bestaan, zodat elke klacht hoe klein of groot ook, opgelost kan worden.
Mocht de klacht niet worden opgelost of u wilt liever een beoordeling en ondersteuning door derden dan kan dat! Kinderdagverblijf het Kabouterdorp BV is aangesloten bij Stichting Klachtencommissie Kinderopvang (SKK).

Wij nemen te allen tijde uw klacht serieus en zien uw klacht als een uitdaging om datgene dat wij doen in de toekomst nog beter te doen.